Kotitalousvähennystä lämmitys- ja ilmanvaihtolaitteiden puhdistuksesta.

Lue lisää täältä.

Asiaa postilaatikoista.

Muutaman kerran meiltä on jäänyt asiakkaan luona käymättä, koska emme ole hänen luokseen löytäneet. Pyytäisimmekin asukkaita laittamaan postilaatikoihin osoitemerkinnän esimerkiksi teippiin kirjoittamalla tai jos se ei ole mahdollista, niin soittaisitte nuohousilmoituksen jättäneelle nuohoojalle. Samalla voitte keskustella tarkemmista kellonajoista tai siirtää nuohouspäivän ja tietysti ilmoittaa osoitteenne. Ongelma koskee lähinnä postilaatikkorivejä tienristeysalueilla, jolloin emme voi tietää merkkaamattoman laatikon omistajan osoitetta.

Asiaa kerrostalojen ja osakeyhtiöiden tulisijojen omistajille.

Mikäli yhtiöönne tai kerrostaloasuntoonne ei ole ilmestynyt oranssia A5-kokoista nuohousilmoitusta, pyytäisimme teitä ottamaan yhteyttä meihin, jotta saisimme vuosittaiset nuohouskäynnit pyörimään jatkossa myös teidän osalta. Tämä koskee lähinnä keskusta-alueen kerrostalojen ja vanhojen puutalo-osakeyhtiöiden nuohousta sekä muitakin ilmoituksetta jääneitä.

Asiaa tulevan kesän saaristonuohouksista.

Tarkoituksena on taas tuoda nuohouspalvelut myös saaristoon. Toivoisimmekin että saarissa, joissa on useita vapaa-ajan asukkaita aikomuksenaan tilata kesäksi nuohooja, sopisitte yhteistilauksen, jolloin voisimme varata kuljetuksen sekä tulla useamman nuohoojan voimin mahdollisesti myös viikonloppuisin teitä palvelemaan Voisimme nyt alkukeväästä suunnitella ja varata aikoja teille, jos paikallaolostanne on jo varmuutta. Alueen 4 saarinuohouksia voi varata Hannulta ja 5 aluetta hoitaa Juha. Muistuttaisimme vielä että vapaa-ajan asuntojen nuohous on suoritettava määrävälein (3-vuotta) ja jos vapaa-ajan asumus on tarkoitettu muuhun kuin yksityiseen käyttöön (vuokramökki), koskee niitäkin nuohouksessa vuoden määräväli.
 
  Porvoon Nuohouspalvelu Oy, Veckjärventie 4, 06150 PORVOO